Familiekunde Vlaanderen
Regio Antwerpen

 Uw hulp bij genealogisch onderzoekOnze activiteiten

In de leeszaal van het FelixArchief houden de medewerkers van de FV Regio Antwerpen een trefpunt elke 1ste en 3de vrijdag van de maand. U kan dan tijdens de openingsuren van het Felixarchief bij hen terecht met uw vragen omtrent het zoeken naar uw familiegeschiedenis.

Het Documentatie- en studiecentrum voor familiegeschiedenis op de maandelijkse regionale avonden, elke 3de woensdag van de maand van 17u. tot 22u, opengehouden door vrijwilligers van Familiekunde Regio Antwerpen. Ze staan klaar om u met raad en daad bij te staan met uw opzoekingen. De normale openingsuren van het Documentatie- en studiecentrum voor familiegeschiedenis vindt u op de website.

Cursussen

We organiseren ook de regelmatig weerkerende cursussen (klik de cursus aan voor meer informatie). De cursusdata vindt u op Uit in Vlaanderen (zie lager) of op de kalender van het FelixArchief.

Cursus Speuren naar je voorouders (de vrijdagen 1 - 8 - 15 - 22 september 2023 13u30-16u00) en de voordracht Oude foto's dateren en identificeren (vrijdag 29 september 10u00-12u30). Bij deze voordracht krijgt u een gratis syllabus. Alles gaat door in het Felixachief.

Schrijf in voor de voordracht:

INSCHRIJVEN "Voordracht Oude foto's dateren" incl. syllabus: 15 €

Onze agenda op Uit in Vlaanderen

Uit in Vlaanderen - Familiekunde Vlaanderen Regio Antwerpen.

U kan ook zelf zoeken op Uit in vlaanderen. U vindt onze activiteiten als u zoekt op 'FV regio Antwerpen'. Alle activiteiten van Familiekunde Vlaanderen en zijn afdelingen vindt u door te zoeken op 'Familiekunde Vlaanderen'.

Cursussen en voordrachten op aanvraag

U kunt cursussen en voordrachten aanvragen binnen ons werkgebied:

Aanvragen voor cursussen in ons werkgebied dienen doorgestuurd te worden naar Patrick Cleiren (patrickcleiren@gmail.com).
Latere afspraken zullen worden gemaakt met Herman Jorens (lesgever).


Word lid van Familiekunde Vlaanderen en geniet van gratis toegang tot de documentatiecentra, kortingen en een interessant tijdschrift.
Word vrijwilliger van de afdeling Antwerpen en help mee met indexeren, scannen of anderen wegwijs maken.