Familiekunde Vlaanderen
Regio Antwerpen

 Uw hulp bij genealogisch onderzoekOnze activiteiten

Maandelijkse regionale avonden elke 3de woensdag van de maand van 17u. tot 22u. in de Van Heybeeckstraat 3, 2170 Merksem. Er staan altijd bestuursleden klaar om u met raad en daad bij te staan met opzoekingen.

Elke 1ste en 3de vrijdagnamiddag van de maand houden de medewerkers van de FV regio-Antwerpen een trefpunt in de leeszaal van het FelixArchief (zie ook kalender FelixArchief). U kan dan bij hen terecht met uw vragen omtrent het zoeken naar uw familiegeschiedenis.

Cursussen

We organiseren ook de regelmatig weerkerende cursussen (klik de cursus aan voor meer informatie). De cursusdata vindt u op Uit in Vlaanderen (zie lager) of op de kalender van het FelixArchief.

Onze agenda op Uit in Vlaanderen

Uit in Vlaanderen - Familiekunde Vlaanderen Regio Antwerpen.

U kan ook zelf zoeken op Uit in vlaanderen. U vindt onze activiteiten als u zoekt op 'FV regio Antwerpen'. Alle activiteiten van Familiekunde Vlaanderen en zijn afdelingen vindt u door te zoeken op 'Familiekunde Vlaanderen'.

Cursussen en voordrachten op aanvraag

U kunt cursussen en voordrachten aanvragen binnen ons werkgebied:

Aanvragen voor cursussen in ons werkgebied dienen doorgestuurd te worden naar Patrick Cleiren (patrickcleiren@gmail.com).
Latere afspraken zullen worden gemaakt met Herman Jorens (lesgever).


Word lid van Familiekunde Vlaanderen en geniet van gratis toegang tot de documentatiecentra, kortingen en een interessant tijdschrift.
Word vrijwilliger van de afdeling Antwerpen en help mee met indexeren, scannen of anderen wegwijs maken.